درمان دیابت با بیش از 20 روش طبیعی + برنامه غذایی سالم
[jwp-video n=”1″]
7 علت دیابت را بشناسید
1. کمبود ویتامین های A و C و D
2. مصرف فست فود و سوسیس کالباس
3. استفاده بیش از حد از محصولات آرایشی
4. مصرف بیش از اندازه نوشیدنی های سرد و شیرین مثل آب هویج بستنی
5. حاملگی و زایمان در سن پایین (زیر 20 سالگی)
6. داشتن گروه خونی های AB، A، B
7. عوامل ژنتیکی و وراثتی
نسخه حکیم لبیکی برای بهبودی دیابت:
✅ بر اساس نظرات دکتر ضیایی: کسانی که انسولین تزریق میکنند اگر همراه با شام و نهار خود، به اندازه یک مشت سبزی خرفه و یا یک قاشق مربا خوری تخم خرفه مصرف کنند، و هر 8 ساعت یک استکان دم کرده مریم گلی میل کنند. به مدت 6 ماه تا یک سال از انسولین بی نیاز خواهند بود.
✅ دارویی جامع امام رضا (مرکب چهار) و داروی قند بالا و سویق جو ، انار رسیده، رای درمان دیابت بسیار موثر است. تخم شنبلیله را آسیاب کنید و کمی آب جوش که سرد شده را به آن اضافه کنید و آنها را ترکیب کنید تا حالتی خمیری پیدا کنند و سپس آنها را به شکل قرص درآورده و روزانه 5 تا 7 عدد مصرف کنید.
✅ 2 عدد بادام تلخ صبح ناشتا مصرف کنید.
✅ کاهو همراه غذا و البته بدون سس همراه غذا
✅ روزی یک کدوی خورشتی به همراه پوست مصرف کنید.
✅ حتما روزانه نیم ساعت تا یک ساعت پیاده روی داشته باشید.
✅ پودر هسته خرما روزانه یک قاشق مرباخوری.
آیا دیابت بیماری ارثی است؟!
علت دیابت در حقیقت به سبک زندگی ما برمیگردد، اما ارث هم یکی از عوامل دیابت محسوب میشود. در نتیجه کسانی که در نزدیکان خود افراد مبتلا به دیابت دارند، احتمال ابتلا به دیابت بیشتری را خواهند داشت. اما به هیچ وجه نمیتوان آنرا فقط ارثی دانست.
درمان دیابت با طب سنتی و گیاهان دارویی
گردو: برای دانستن خواص گردو برای درمان دیابت کافی است بدانید که این خوراکی آهن، فسفر و مس قابل توجهی دارد که برای دیابت بسیار مفید است. همچنین یک لیوان دم کرده برگ گردو (20 گرم برگ گردو) هم برای دیابتی ها مفید است.
سیر: سیر را شاید بتوان بهترین درمان مسقیم برای قند خون دانست چراکه سلول های لوزالمعده را بازسازی میکند و در حقیقت با این کار لوزالمعده را تحریک کرده و تولید انسولین در بدن صورت میگیرد. شما میتوانید سیر را به روش های مختلفی مصرف کنید که در مقاله خواص سیر به آن پرداخته ایم.
خارمریم: این گیاه باعث کاهش چربی خون شده و حساسیت بدن نسبت به انسولین را بهبودی میبخشد.
چایی سبز: برای کاهش و کنترل فشار خون خوب است روزانه 2 یا 3 فنجان چای سبز بنوشید.
شاهی: این نوع سبزی باعث کنترل قند خون میشود و بهتر است آنرا به همراه غذا مصرف کنید.
جوانه گندم: چراکه سرشار از ویتامینA است.
فندق: فندق هیچ نشاسته ای ندارد و برای درمان دیابت مفید خواهد بود.
گشنیز: این گیاه موجب افزایش ترشح انسولین در بدن میشود و توصیه میکنیم برای استفاده از گشنیز، جوشانده تخم گشنیز را مصرف کنید.
خیارتلخ: خیارتلخ برای درمان دیابت بسیار مناسب است و موجب کاهش شدید قند خون میشود.
آلوئه ورا: خواص آلوئه ورا برای درمان دیابت واقعا مفید و موصر است و شما با مصرف شیره خشک آن و ژل آلوئه ورا میتوانید باعث کاهش سطح گلوکز خون خود شوید و در نتیجه درمان دیابت را با آن تجربه کنید.
پیاز: به علت تاثیری که بر روی سوخت و ساز گلوکز در کبد میگذارد، یاعث افزایش میزان ترشح انسولین در بدن میشود. همچنین پیاز تاثیر خوبی در کاهش قند خون میگذارد.
ریحان: ریحان سبزی ای است که باعث آسان شدن فرآیند ترشح انسولین در بدن می شود و باعث تقویت کبد و لوزالمعده میشود. شما با مصرف ریحان خوش عطر و بو میتوانید قند خون خود را کنترل و کاهش دهید.
سیب: یکی از مفید ترین میوه ها برای دیابت، سیب است که در روند درمانی دیابت موثر است. 1 عدد سیب را بردارید و به قطعات کوچکی تقسیم کنید. در یک قابلمه 4 فنجان آب بریزید و سیب ها را هم به آن اضافه کنید و بگذارید تا آب بجوش آید و نیمی از آن بخار شود. معجون درمانی شما آماده است و روزانه 2 مرتبه در صبح و شب به مدت 2ماه میل کنید تا تاثیرات آنرا مشاهده کنید.
برگ انجیر: برگ انجیر یکی از بهترین درمان های دیابت شناخته شده و شما با مصرف آن، نیاز کمتری به انسولین خواهید داشت. کسانی که دیابت دارند سعی کنند صبح ها عصاره برگ انجیر را به طور ناشتا میل کنند. برگ های انجیر را در آب تمییز بجوشانید و آنرا همچون چای میل کنید.
درمان دیابت با گانودرما بسیار موثر است
همانطور که در مقاله خواص گانودرما به طور کامل توضیح دادیم، گانودرما و دیابت رابطه بسیار خوبی دارند و شما با مصرف این قارج میتوانید روند بهبودی خود را سرعت ببخشید.
درمان دیابت با گانودرما از گذشته های دور رواج داشته و اما چگونگی درمان دیابت با گانودرما:
این قارچ اجتماع گلوکز های خون را کاهش میدهد و در نتیجه باعث تحریک لوزالمعده شده و تولید انسولین در بدن را افزایش میدهد. پس از تولید انسولین کافی، گلوکز های اضافی جذب بدن می شوند و قسمت های مختلف بدن از آنها استفاده میکنند. بنابراین به این شکل قند خون افراد پایین آمده و دیابت آنها درمان میشود.
درمان دیابت با دارچین از گذشته مرسوم بوده
درمان دیابت با دارچین از روش های قدیمی طب سنتی است و بسیار معروف است. دارچین گیاهی است که تبدیل گلوکز به چربی را افزایش میدهد و دسترسی های چربی را به انسولین آسان میکند. همچنین دارچین از ایجاد رادیکال های آزاد خطرناک جلوگیری میکند. فعالیت دارچین در غشای سلولی بدن، همچون انسولین است و شما با مصرف آن، نیاز کمتری به انسولین خواهید داشت. شما علاوه بر مصرف دارچین به همراه غذا، میتوانید آنرا به صورت دم کرده هم مصرف کنید؛ یک یا دو تکه از چوب دارچین را روی حرارت کمی از آب قرار دهید تا آب بجوش آید و بعد از آنکه جوش آمد، حرارت را کم کنید و 2 تا 3 ساعت بگذارید حرارت ببیند و دم بکشد.
درمان دیابت با بامیه را جدی بگیرید!
شاید تا بحال شما هم درمان دیابت با بامیه را شنیده باشید و برایتان جالب باشد. در ادامه به بررسی چگونگی درمان دیابت با بامیه میپردازیم؛
خواص بامیه برای درمان دیابت واقعا مفید است اما ادعای درمان قطعی با آن، شاید کمی اغراق و زیاده گویی باشد.
بامیه از آنجایی که یک آنتی اکسیدان قوی است، به سرعت چربی و قند خون بدن را کاهش میدهد. از همین رو در بسیاری از رژیم های لاغری، از آن استفاده میشود.
خواص بامیه برای درمان دیابت شگفت آور است!!
- در بامیه میزان بالایی از ویتامینC، فیبر، محتوای فنلی و فولات وجود دارد. فیبر موجود در بامیه، علاوه بر اینکه باعث سیری و کاهش اشتها و لاغری میشود و به همین وسیله در روند درمانی دیابت سرعت ایجاد میکند، موجب بهبودی حساسیت بدن در برابر انسولین نیز میشود. همچنین فیبر و خاصیت آنتی اکسیدانی بامیه موجب کاهش میزان کلسترل خون میشود.
- سیستم ایمنی بدن در کیفیت بیماری دیابت بسیار موثر است و بامیه به علت ویتامینc و خاصیت ضد عفونی کنندگی ای که دارد، موجب تقویت قدرت دفاعی بدن میشود و علاوه بر تسریع روند درمانی دیابت، از ابتلاء به بیماری های دیگر جلوگیری میکند.
هشدار: درست است که درمان دیابت با بامیه واقعا میتواند موثر باشد، اما هرگز هیچ دارویی را بدون هماهنگی پزشک مصرف نکنید و برنامه های درمانی خود را حتما با پزشک خود چک کنید. همچنین مصرف افراطی بامیه میتواند باعث مشکلاتی همچون کاهش بیش از حد قند خون، ایجاد حملاتی در بدن و … شود.
درمان دیابت با 20 تغذیه دیابتی عالی
تغذیه دیابتی راهی برای کنترل و درمان دیابت است که شما با استفاده از آن، سلامتی خود را خریده اید، لذا حتما توصیه های تغذیه دیابتی را جدی بگیرید و آنها را مصرف کنید؛
- پنیرهای کم چرب
- نان های سبوس دار
- مرغ یا بوقلمون بدون پوست
- ماهی بخار پز و یا کبابی
- سیب زمینی کبابی
- آردهای سبوس دار مانند آرد گندم
- غلات سبوس دار همچون برنج قهوه ای
- سبزیجات تازه، خام یا کمی بخار پز شده، کباب یا گریل شده
- آب معدنی، آب جو سبک، چای تلخ، قهوه سیاه یا با شیر کم چرب و بدون شکر
- سبزیجات کنسروی کم نمک
- کاهو، سبزیجات سبز، اسفناج
- شیر کم چرب
- ماست کم چرب
- پنیر کم چرب و خامه کم چرب
- میوه ساده یا کنسروی و یا آبمیوه های 100 درصد طبیعی
- مربای کم قند یا بدون قند
- قسمت های کم چرب گوشت
- لوبیا و تخم مرغ
- گوشت خورشتی یا کباب شده
- سیر و پیاز
20 مورد از مواد غذایی مضر برای دیابت
همانطور که دانستید، تغذیه دیابتی بسیار مهم است و در این بخش به خوراکی های ممنوعه برای دیابتی ها می پردازیم؛؛
- گوشت سرخ شده و چرب
- کنسرو میوه با شیره غلیظ
- پنیر معمولی
- مرغ با پوست
- شیر پر چرب، ماست، پنیر، خامه و بستنی های عادی
- پف فیل های کره ای
- سبزیجات پخته شده با کره، پنیر یا سس فراوان
- آرد سفید
- انواع ترشی ها
- کره، روغن نباتی هیدروژنه
- لواشک های میوه
- ماهی سرخ شده
- اسنک های سرخ شده مثل چیپس های سیب زمینی
- سس مایونز عادی
- نان سفید
- غلات تصفیه شده مثل برنج سفید
- آبمیوه های صنعتی و غیر خانگی
- کنسرو شور سبزیجات
- سیب زمینی سرخ شده
-
نوشابه، آب جو عادی، چای شیرین، قهوه با شکر و خامه
درمان دیابت در بارداری
درمان دیابت در بارداری مقداری حساس است و به دقت احتیاج دارد. پرهیز غذایی در این دوره، از مهم ترین قوانین درمانی است. اگر دیابت دارید و باردار هم شده اید، حتما ادامه مطالب را دنبال کنید؛
توصیه میشود برای درمان دیابت در بارداری، 3نکته زیر را رعایت نمایید؛
1. توجه ویژه به برنامه غذایی:
شما در حال حاضر در دوره حساسی هستید چراکه بارداری و دیابت، از جهت تغذیه بسیار حساس اند و باید به شکلی تغذیه کنید که مشکلی پیش نیاید. پزشک شما باید میزان کالری دریافتی شما را در یک روز مشخص کند، اما به طور معمول 2200 تا 2500 کالری در روز برای خانم هایی که وزن متوسطی دارند نیاز است. اگر اضافه وزن دارید میتوانید این عدد را به 1800 تغییر دهید.
روش تنظیم و تقسیم کالری های دریافتی:
10 تا 20 درصد کالری ها را از منابع پروتئینی تامین کنید مثل تخم مرغ، حبوبات، پنیر، گوشت، غذا های دریایی و … .
زیر 30 درصد از کالری را از چربی ها دریافت نمایید.
زیر 10 درصد از کالری را هم از چربی های اشباع شده بگیرید.
اما 40 درصد آخر را هم از کربوهیدرات هایی همچون نان، برنج، میوه و سبزیجات دریافت نمایید.
2. برای ورزش و تحرک خود برنامه داشته باشید:
سعی کنید روزی 15 تا 30 دقیقه را به ورزش و تحرک جدی اختصاص دهید و با این کار سطح قند خون خود را کنترل و کاهش دهید.
3. میزان قند خون خود را چک کنید: ورزش و تغذیه تاثیر فوق العاده ای بر روی قند خون بدن دارند و خوب است یک تا دو ساعت قبل و بعد از غذا قند خون خود را چک کنید.
درمان دیر هنگام دیابت چه عوارضی دارد؟
- خطر ضعف شدید در بینایی و حتی نابینایی در فرد.
- بیماری های قلبی-عروقی: چراکه دیابت تاثیر زیادی روی قلب و رگ های خونی میگذارد و در آخر ممکن است موجب سکته قلبی و یا مغزی شود.
- مشکلات کلیوی: که میتواند حتی کلیه را به کلی از کار بیندازد.
- آسیب دیدگی اعصاب: اگر همراه با مشکلات گردش خون باشد، میتواند باعث زخم هایی بر روی پا شود و در نهایت شخص مجبور به قطع عضو شود.
بنابراین توصیه میکنیم حتما علائم دیابت را جدی بگیرید و اگر به آن مبتلا شده اید، به سرعت به درمان دیابت مشغول شوید.
خوشحال میشویم نظرات و سوالات خود را با ما مطرح کنید … .
دیدگاهتان را بنویسید