بخش هفتم: درمان خون ریزی های ناشی از خلط سودا
خلط های سودا تنها در شرایطی برای بدن مشکل ساز خواهند بود که دچار احتراق شده باشند. گرما و حرارتی که از سایر خلط های بدن مثل خون و یا صفرا به خلط وارد شده باعث ایجاد احتراق شده و سودا را رقیق نموده است که اصطلاحا به آن سودای احتراق می گویند. در واقع سودا در اثر حرارت به شکل رقیق درآمده است و می تواند کسرت یافته و به میزان زیادی همراه با خون خارج شود. لذا خون ریزی های تیره به میزان زیاد و به صورت لخته لخته مشاهده می شوند.
سودا به علت غلظت بالایی که دارد نباید به میزان زیاد از بدن خارج شود، اما در حالتی که احتراق پیدا می کند و به علت رقتی که می یابد به میزان زیادی از بدن خارج می شود. در مواردی هم سودای بدن فرد بالا بوده اما سودای او احتراقی نمی باشد. این افراد در دوران قاعدگی خون ریزی های کم، چسبناک و با رنگ تیره دارند. این علائم نشان دهنده ی سودا بوده و باید حتما درمان شوند.
اقدامات لازم برای درمان خون ریزی های ناشی از خلط سودا:
در کنار تمام اقداماتی که برای جلوگیری از خون ریزی صورت می گیرد یعنی استفاده از قابضات و غلیظ کننده های خون و علاوه بر تقویت کننده های رحم همچون مویز، هویج، نخود آب و غذاهایی که در آن ماش وجود دارد همانند سوپ، باید درمان هایی برای خارج کردن سودا صورت بگیرد. در دوران قاعدگی هنگامی که عروق باز است و سودا از بدن خارج می شود باید به دفع سودا کمک نمود و نباید از قابضات استفاده کرد. البته باید تا وقتی که ضعف بر بدن غالب نشود به دفع سودا کمک نمود.
ترکیب گل گاوزبان، بادرنجبویه، و گل قند ( گل محمدی که معمولا با عسل میل می شود) ترکیب نسبتا معمولی هستند که برای سودابری استفاده می شوند. اگر ریشه ی شیرین بیان جوشانده را به این ترکیب اضافه نمود، قوی تر شده و اثرگذاری بیشتری خواهد داشت. در کنار این ترکیب حتما باید از مویز استفاده نمود. در حین خون ریزی سوداوی این ترکیب به صورت دمنوش به فرد داده می شود تا خلط کم کم ریخته شده و با خون ریزی ها خارج شود. این ترکیب باید به مدت ۱۵ روز مورد استفاده قرار گیرد. اگر مصرف این ترکیب گیاهی برای خانمی سخت بود، می تواند از شربت های سودابر و سوداک استفاده کند و به اساس دستورالعمل (معمولا به مدت ۱۵ روز تمام) از آن شربت استفاده کند. بعد از ۱۵ روز برای تنقیه می تواند از ترکیبات افتیمونی استفاده کند.
دیدگاهتان را بنویسید